Fórum vsevjednom.cz - Fórum vsevjednom.cz

Zpět na vsevjednom.cz

Fórum vsevjednom.cz -> Megaupload.cz a Streamuj.cz -> Problémy -> Chyba

  1. Ses
    Neregistrovaný
    # 25. 5. 2006 15.00 | Chyba | Odpovědět
    Když chci stáhnout z megauploadu.cz jednu mp3, tak se mi ukáže chyba:
    Warning: unlink(./flash/m2o_logo.swf): No such file or directory in /users/zalohovane/djlj/vsevjednom.net/upload/index.php on line 137

    Warning: unlink(./flash/stopky.swf): No such file or directory in /users/zalohovane/djlj/vsevjednom.net/upload/index.php on line 137

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /users/zalohovane/djlj/vsevjednom.net/upload/index.php:137) in /users/zalohovane/djlj/vsevjednom.net/upload/index.php on line 223

    Je to tato adresa: http://megaupload.cz/?file=j0wlD1fsxg8AAEYzQ-MAAAAD
  2. Pan Reklama
    Reklama

    Reklama
    Věk: 89
    Založeno: 12. 3. 2000 2.54
    Příspěvků: 4964
    # 25. 5. 2006 15.00 | Odpovědět
  3. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 30
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 25. 5. 2006 16.36 | Odpovědět
    Dík za upozornění, opraveno.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  4. Ses
    Neregistrovaný
    # 25. 5. 2006 20.47 | Odpovědět
    Díky za rychlou reakci. Aspoň jsem se pobavil...
  5. xyaw
    Uživatel

    avatar
    Věk: 7
    Založeno: 6. 1. 2012 16.26
    Příspěvků: 6
    # 17. 1. 2012 11.46 | Zásek na odepření přístupu | Odpovědět Windows XP Firefox 3.6.25
    Po zvolení cesty nahrávaného souboru se dál neděje nic, v IE to hlásí chybu:

    ř.:0, z.:0, kód:0
    Acces is denied to: http://static.vsevjednom.cz/hover.htc

    předchozí chyba: -"- nekonečně

    Firefox chybu nerozeznává, ale též nejde pokračovat.
  6. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 30
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 19. 1. 2012 0.58 | Odpovědět Ubuntu Firefox 9.0.1
    Je třeba klepnout na ten obrázek s popiskem upload.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  7. xyaw
    Uživatel

    avatar
    Věk: 7
    Založeno: 6. 1. 2012 16.26
    Příspěvků: 6
    # 25. 1. 2012 12.29 | RE: | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Blbě jsem to napsal - jasně že po "Procházet" jsem klepal na "Upload", ale právě po tom to nepokračuje a zůstává vše stejné.
  8. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 30
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 25. 1. 2012 13.00 | Odpovědět Ubuntu Firefox 9.0.1
    A v jakém prohlížeči? V IE 7? Zkuste to v nějaké aktuální verzi IE.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting

  9. Neregistrovaný
    # 27. 1. 2012 22.24 | RE: | Odpovědět Windows XP Firefox 3.6.25
    Nejen v IE7 ale i ve Firefoxu. Zkusil jsem to teď ale v Chrome, a v něm mi to funguje. Krom toho, že jsem na to používal nevhodné prohlížeče, jsem dělal ještě jednu chybu: nevěděl jsem že název souboru musí být jedinečný, což se v Chrome projevilo, takže když jsem to přejmenoval z "screenshot" na vygenerovaný GUID, je to ok (ale jen z Chrome, v kterém mi výsledek akce připadá trochu zmatečný:
    • Soubory byly úspěšně nahrány
    • Totožný soubor je již nahrán
    • Text v obrázku /mini/200/...: že buď neexistuje. nebo byl smazán a abych se podíval jestli vůbec existuje…, viz obrázek).
    [img=http://mini.megaupload.cz/500Schranka_02.png]
  10. xyaw
    Uživatel

    avatar
    Věk: 7
    Založeno: 6. 1. 2012 16.26
    Příspěvků: 6
    # 27. 1. 2012 22.30 | RE: | Odpovědět Windows XP Firefox 3.6.25
    Nejen v IE7 ale i ve Firefoxu. Zkusil jsem to teď ale v Chrome, a v něm mi to funguje. Krom toho, že jsem na to používal nevhodné prohlížeče, jsem dělal ještě jednu chybu: nevěděl jsem že název souboru musí být jedinečný, což se v Chrome projevilo, takže když jsem to přejmenoval z "screenshot" na vygenerovaný GUID, je to ok - ale jen z Chrome, v kterém mi výsledek akce připadá trochu zmatečný:
    • Soubory byly úspěšně nahrány
    • Totožný soubor je již nahrán
    • Text v obrázku /mini/200/...: že buď neexistuje. nebo byl smazán a abych se podíval jestli vůbec existuje…, viz obrázek:



    PS: pro zobrazení zde jsem musel připsat mezi 500 a Schranka_02.png lomítko.
  11. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 30
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 28. 1. 2012 22.11 | Odpovědět Ubuntu Firefox 9.0.1
    Název nemusí být jedinečný. Ale pokud nahráváte skutečně stejný obrázek pořád dokola, tak to napíše, že už je nahrán.
    Adresu jsem už opravil, díky za upozornění. Ve Firefoxu mi jde bez problému nahrávat.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  12. xyaw
    Uživatel

    avatar
    Věk: 7
    Založeno: 6. 1. 2012 16.26
    Příspěvků: 6
    # 29. 1. 2012 13.04 | RE: | Odpovědět Windows XP MSIE 7.0
    Není vyloučeno že se to nahrálo několikrát když to nevracelo výsledek, ale když dám „http://images.megaupload.cz/screenshot.png” (dle http://images.megaupload.cz/nazev_souboru), tak je tam cizí obrázek z 6. 5. 2008 21:49.
    Ale nechci se hádat, mě se vaše služby líbí i s těmi legráckami
  13. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 30
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 29. 1. 2012 16.47 | Odpovědět Ubuntu Firefox 9.0.1
    To je proto, že adresa toho Vašeho souboru se po nahrání změnila tak, aby byla jedinečná. Jen jste ji teda asi neviděl...
    A díky! :)

    Admin :)

    - kvalitní webhosting

Fórum vsevjednom.cz -> Megaupload.cz a Streamuj.cz -> Problémy -> Chyba


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo čtyřicet tři:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*


RSS tohoto tématu
Přihlášení: Login Heslo