Fórum vsevjednom.cz - Fórum vsevjednom.cz

Zpět na vsevjednom.cz

Fórum vsevjednom.cz -> Počítače a Internet -> Programování - Kódování -> EXPORT 700 MP3 UKÁZEK

  1. Roman
    Neregistrovaný
    # 23. 8. 2007 0.03 | Odpovědět
    EXPORT 700 AUDIO UKÁZEK-RYCHLE VE FORMÁTU MP3 NA INTERNET

    Rád bych vytvořil stránky se zhruba 700 audio vzorky
    v kvalitě 22 KHz-64 Kbps-mp3 o velikosti kolem 300 Kb na jeden vzorek.
    Maximální velikost audio vzorků celkem tedy do 200 Mb.
    Po najetí kurzoru na název titulu by se měl začít přehrávat,popř.
    odkázat na virt.přehrávač a přehrávat.
    Existuje program ve kterém bych nemusel ke každému souboru
    přidávat odkaz (tag) zvlášt?Vzorky už jsou pojmenovány a nastříhány v
    mp3-22KHz-64Kbps.
    Seznam titulů s informacemi mám i v Excelu.Hodlám použít
    Front Page ale nevim jestli je to nejvhodnější způsob.
    Jedná se tedy o co nejrychlejší a nejpohodlnější přenos
    na sít s využitím informací z Excelu.

    Děkuji předem za informace.


    Ps:Umožním také stáhnnout po 50 Mb zabalených nastříhaných vzorků.
    Tu ale bohužel nemají všichni nebo jí prostě nechtějí využít.
  2. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 30
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 23. 8. 2007 0.19 | Odpovědět
    Já bych si asi napsal php skript, kterej by projel tu složku a ty názvy souborů naházel třeba do databáze. Pak by se to načítalo z ní.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  3. Pan Reklama
    Reklama

    Reklama
    Věk: 160
    Založeno: 16. 9. 2005 10.36
    Příspěvků: 263
    # 23. 8. 2007 0.19 | Odpovědět
  4. pn7
    Neregistrovaný
    # 23. 8. 2007 13.56 | To znamená v podstatě níže uvedené | Odpovědět

    To znamená v podstatě níže uvedené,ne?-Bylo mi doporučeno.

    Moc jsem nepochopil, s cim chces poradit

    Reseni zda se byt celkem jednoduche... Kdybych neco takoveho delal ja, udelal bych si nejakou JS funkci,
    ktera by po kliknuti otevrela prehravac mp3. samozrejme by v parametru byl nazev souboru k prehravani

    Pak jde jen o to, vytvorit stranku s tim, pomerne dlouhym, seznamem.
    Na to bych doporucoval nejakej programek, co zjisti adresarovou strukturu s nazvy souboru,
    abys je nemusel psat rucne. Pak budes mit seznam pisnicek a pomoci sikovneho regularniho vyrazu jen priradis odkazy...

    Napr.
    Toto by byl seznam souboru
    kód:
    soubor1.mp3
    soubor2.mp3
    soubor3.mp3
    soubor4.mp3


    Pomoci regularu z toho udelas treba toto
    kód:
    <a href="file/soubor1.mp3">soubor1</a><br>
    <a href="file/soubor2.mp3">soubor2</a><br>
    <a href="file/soubor3.mp3">soubor3</a><br>
    <a href="file/soubor4.mp3">soubor4</a><br>

    Jinak na prehravani mp3 doporucuju tento open-source zdarma (pro nekomerni pouziti)
    http://www.jeroenwijering.com/?item=JW_FLV_Player

    P.S.: nejlepsi reseni by bylo udelat si nejakej system (rozumej PHP), kterej by to nahraval sam... Mel by jsi pak prehled, co kde mas a nebyl by problem pripadne dodat dalsi pisnicky
    -----------------------------------------------------------

Fórum vsevjednom.cz -> Počítače a Internet -> Programování - Kódování -> EXPORT 700 MP3 UKÁZEK


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo sto osmdesát osm:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*


RSS tohoto tématu
Přihlášení: Login Heslo