Fórum vsevjednom.cz - Fórum vsevjednom.cz

Zpět na vsevjednom.cz

Fórum vsevjednom.cz -> Počítače a Internet -> Programování - Kódování -> Prohlížeč

  1. ankares
    Uživatel

    avatar
    Věk: 27
    Založeno: 12. 4. 2006 18.37
    Příspěvků: 275
    # 10. 3. 2007 16.24 | Jak vyčíst prohlížeč | Odpovědět
    Po přihlášení u GB se vypíše ,který prohlížeč byl použit jen by mě zajímalo jak jsi toho dosáhl páč když použiju $_SERVER[HTTP_USER_AGENT] tak to vyflusne docela dlouhej řetězec sice i s prohlížečem ,ale to ostatní je navíc...

  2. Pan Reklama
    Reklama

    Reklama
    Věk: 230
    Založeno: 1. 8. 1982 21.35
    Příspěvků: 2105
    # 10. 3. 2007 16.24 | Odpovědět
  3. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2073
    # 11. 3. 2007 1.36 | Odpovědět
    No ze $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] se dají dostat určitý informace, ze kterých dá poznat, co to je za prohlížeč… Je potřeba si napsat nějakou funkci, která to provede ;).

    Admin :)

    - kvalitní webhosting

Fórum vsevjednom.cz -> Počítače a Internet -> Programování - Kódování -> Prohlížeč


Do fóra nemůžete psát. Vaše IP je v internetových černých listinách označena, že rozesílá spam. Kontaktujte svého poskytovatele internetu pro více informací a aby to vyřešil.
RSS tohoto tématu
Přihlášení: Login Heslo