Fórum vsevjednom.cz - Fórum vsevjednom.cz

Zpět na vsevjednom.cz

Fórum vsevjednom.cz -> Vševjednom.cz -> Problémy se službami -> Chat

  1. Bonoboy
    Uživatel

    Věk: 45
    Založeno: 14. 9. 2010 9.13
    Příspěvků: 2
    # 14. 9. 2010 9.27 | Jak vložit ID místnosti? | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.7
    Dobrý den prosím o radu.Když založím místnost s heslem a při přihlášení do chatu napíšu nick a heslo,vyskočí tabulka-není vloženo ID místnosti,chat jestě před časem fungoval,nyní ne.Mužete mi prosím poradit?Děkuji Bonoby
  2. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2073
    # 14. 9. 2010 14.53 | Odpovědět Ubuntu 10.04 Firefox 3.6.9
    Opraveno.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  3. Bonoboy
    Uživatel

    Věk: 45
    Založeno: 14. 9. 2010 9.13
    Příspěvků: 2
    # 14. 9. 2010 15.09 | RE: | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.7
    Děkuji
  4. WuZaTai
    Uživatel

    avatar
    Věk: 36
    Založeno: 9. 6. 2010 20.47
    Příspěvků: 7
    # 19. 9. 2010 11.35 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.6.10
    k chatu se připojím....

    (bude toho víc :)
    Když se přihlásím tak (prohlížeč Mozila 3.6.10)

    SPRÁVCE
    když něco ve správci změním. a vrátím se zpět do místnosti, tak mi položka správce zmizí. A neobjeví se dokud neodejdu a znovu se nevrátím do místnosti.

    NASTAVENÍ
    když nastavím třeba barvu fontu v chatu, nebo výpis systémových zpráv a dám ULOŽIT nic se nestane. Barva písma je "neviditelná" protože můžu psát jak divý ale nejde vubec nic vidět.

    LIDÉ V MÍSTNOSTI
    byl jsem v místnosti, přihlásila se sestra (prohlížeč chrome) ale vubec ji to nedetekovalo, že tam je a když něco napsala, tak také "neviditelné"

    A DROBNOST
    mam login na webu a po vyplnění nicku a hesla (nebo jen nicku) se chat otevře ve stejném okně, zkusil jsem dát chat do inframe (nefunguje, ani asi nemá) ale nešlo by aby se chat po lognutí otevřel do nového okna?

  5. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2073
    # 19. 9. 2010 12.54 | Odpovědět Ubuntu 10.04 Firefox 3.6.10
    1. Proč se po uložení správce vracíte zpět do místnosti, když v ní jste?

    2. Vše se dost drasticky cachuje, použijte CTRL+F5, noví příchozí už uvidí novou barvu. Mně po té změně psát jde bez problému (jako registrovanému).

    3. Teď jsem to zkoušel v Chome (6.0) jako anonym, jde mi psát.

    4. To jde upravit.


    Nevím, asi by bylo nejlepší se někdy domluvit a v nějaké místnosti mi to ukázat.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  6. Pan Reklama
    Reklama

    Reklama
    Věk: 288
    Založeno: 22. 12. 1985 16.59
    Příspěvků: 3918
    # 19. 9. 2010 12.54 | Odpovědět
  7. WuZaTai
    Uživatel

    avatar
    Věk: 36
    Založeno: 9. 6. 2010 20.47
    Příspěvků: 7
    # 19. 9. 2010 13.07 | Odpovědět Windows Vista Chrome 6.0.472.62
    1) kliknu na Správce, kde jsou ta různá nastavení. Ale když chci vidět kdo tam je (prozatím jen Bota) tak musím kliknout na druhou položku Místnost
    (Teď jsem na Chrome a a Správce tam zustal)

    2) samozřejmě jsem zkoušel i CTRL+F5 (refresh chatu mam nastavený i na 10 sec - standartně)
    Mozila 3.6.10 mi to dělá
    Chrome 6.0.472.62 taky
    IE 8.0.6001.18943 taky
    momentálně jsem na chatu
    vstoupit se tam dá přes www.wuzatai.wbs.cz
    chat je zaheslovaný heslo je: metin2

    bud tam ještě asi hodinu, dvě


    EDIT:
    nové okno pro chat jsem pořešil

  8. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2073
    # 19. 9. 2010 15.25 | Odpovědět Ubuntu 10.04 Firefox 3.6.10
    Už by to mělo být v pořádku, dělalo to u zamčených místností a u místností s heslem. (To, jak nešlo psát zprávy.)

    Design se, jak jsem psal, cachuje, je potřeba vymazat paměť v prohlížeči nebo použít CTRL+F5. S pouhým obnovením napsaných zpráv se to nezmění. Je to tak nastaveno, aby se pořád dokola nestahovalo CSS chatu.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  9. vlado48
    Uživatel

    Věk: 49
    Založeno: 7. 2. 2019 8.37
    Příspěvků: 0
    # 20. 9. 2010 17.40 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.6.10
    OK vyzkouším a díky :)
  10. vlado48
    Uživatel

    Věk: 49
    Založeno: 7. 2. 2019 8.43
    Příspěvků: 0
    # 20. 9. 2010 17.40 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.6.10
    OK vyzkouším a díky :)
  11. mayerka
    Uživatel

    Věk: 49
    Založeno: 7. 2. 2019 7.47
    Příspěvků: 0
    # 20. 9. 2010 17.40 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.6.10
    OK vyzkouším a díky :)
  12. terka
    Uživatel

    Věk: 49
    Založeno: 4. 2. 2019 17.16
    Příspěvků: 0
    # 20. 9. 2010 17.40 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.6.10
    OK vyzkouším a díky :)
  13. Daveedko22
    Uživatel

    Věk: 49
    Založeno: 4. 2. 2019 17.19
    Příspěvků: 0
    # 20. 9. 2010 17.40 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.6.10
    OK vyzkouším a díky :)
  14. mitkoll
    Uživatel

    Věk: 49
    Založeno: 4. 2. 2019 19.17
    Příspěvků: 0
    # 20. 9. 2010 17.40 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.6.10
    OK vyzkouším a díky :)
  15. mitkoll
    Uživatel

    Věk: 49
    Založeno: 4. 2. 2019 19.18
    Příspěvků: 0
    # 20. 9. 2010 17.40 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.6.10
    OK vyzkouším a díky :)
  16. Wert44
    Uživatel

    Věk: 49
    Založeno: 4. 2. 2019 19.19
    Příspěvků: 0
    # 20. 9. 2010 17.40 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.6.10
    OK vyzkouším a díky :)

Fórum vsevjednom.cz -> Vševjednom.cz -> Problémy se službami -> Chat


Do fóra nemůžete psát. Vaše IP je v internetových černých listinách označena, že rozesílá spam. Kontaktujte svého poskytovatele internetu pro více informací a aby to vyřešil.
RSS tohoto tématu
Přihlášení: Login Heslo