Fórum vsevjednom.cz - Fórum vsevjednom.cz

Zpět na vsevjednom.cz

Fórum vsevjednom.cz -> Vševjednom.cz -> Problémy se službami -> Chat

1, 2 | Další

  1. Bonoboy
    Uživatel

    Věk: 45
    Založeno: 14. 9. 2010 9.13
    Příspěvků: 2
    # 14. 9. 2010 9.27 | Jak vložit ID místnosti? | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.7
    Dobrý den prosím o radu.Když založím místnost s heslem a při přihlášení do chatu napíšu nick a heslo,vyskočí tabulka-není vloženo ID místnosti,chat jestě před časem fungoval,nyní ne.Mužete mi prosím poradit?Děkuji Bonoby
  2. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 30
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 14. 9. 2010 14.53 | Odpovědět Ubuntu 10.04 Firefox 3.6.9
    Opraveno.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  3. Bonoboy
    Uživatel

    Věk: 45
    Založeno: 14. 9. 2010 9.13
    Příspěvků: 2
    # 14. 9. 2010 15.09 | RE: | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.7
    Děkuji
  4. WuZaTai
    Uživatel

    avatar
    Věk: 36
    Založeno: 9. 6. 2010 20.47
    Příspěvků: 7
    # 19. 9. 2010 11.35 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.6.10
    k chatu se připojím....

    (bude toho víc :)
    Když se přihlásím tak (prohlížeč Mozila 3.6.10)

    SPRÁVCE
    když něco ve správci změním. a vrátím se zpět do místnosti, tak mi položka správce zmizí. A neobjeví se dokud neodejdu a znovu se nevrátím do místnosti.

    NASTAVENÍ
    když nastavím třeba barvu fontu v chatu, nebo výpis systémových zpráv a dám ULOŽIT nic se nestane. Barva písma je "neviditelná" protože můžu psát jak divý ale nejde vubec nic vidět.

    LIDÉ V MÍSTNOSTI
    byl jsem v místnosti, přihlásila se sestra (prohlížeč chrome) ale vubec ji to nedetekovalo, že tam je a když něco napsala, tak také "neviditelné"

    A DROBNOST
    mam login na webu a po vyplnění nicku a hesla (nebo jen nicku) se chat otevře ve stejném okně, zkusil jsem dát chat do inframe (nefunguje, ani asi nemá) ale nešlo by aby se chat po lognutí otevřel do nového okna?

  5. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 30
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 19. 9. 2010 12.54 | Odpovědět Ubuntu 10.04 Firefox 3.6.10
    1. Proč se po uložení správce vracíte zpět do místnosti, když v ní jste?

    2. Vše se dost drasticky cachuje, použijte CTRL+F5, noví příchozí už uvidí novou barvu. Mně po té změně psát jde bez problému (jako registrovanému).

    3. Teď jsem to zkoušel v Chome (6.0) jako anonym, jde mi psát.

    4. To jde upravit.


    Nevím, asi by bylo nejlepší se někdy domluvit a v nějaké místnosti mi to ukázat.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  6. WuZaTai
    Uživatel

    avatar
    Věk: 36
    Založeno: 9. 6. 2010 20.47
    Příspěvků: 7
    # 19. 9. 2010 13.07 | Odpovědět Windows Vista Chrome 6.0.472.62
    1) kliknu na Správce, kde jsou ta různá nastavení. Ale když chci vidět kdo tam je (prozatím jen Bota) tak musím kliknout na druhou položku Místnost
    (Teď jsem na Chrome a a Správce tam zustal)

    2) samozřejmě jsem zkoušel i CTRL+F5 (refresh chatu mam nastavený i na 10 sec - standartně)
    Mozila 3.6.10 mi to dělá
    Chrome 6.0.472.62 taky
    IE 8.0.6001.18943 taky
    momentálně jsem na chatu
    vstoupit se tam dá přes www.wuzatai.wbs.cz
    chat je zaheslovaný heslo je: metin2

    bud tam ještě asi hodinu, dvě


    EDIT:
    nové okno pro chat jsem pořešil

  7. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 30
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 19. 9. 2010 15.25 | Odpovědět Ubuntu 10.04 Firefox 3.6.10
    Už by to mělo být v pořádku, dělalo to u zamčených místností a u místností s heslem. (To, jak nešlo psát zprávy.)

    Design se, jak jsem psal, cachuje, je potřeba vymazat paměť v prohlížeči nebo použít CTRL+F5. S pouhým obnovením napsaných zpráv se to nezmění. Je to tak nastaveno, aby se pořád dokola nestahovalo CSS chatu.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  8. Pan Reklama
    Reklama

    Reklama
    Věk: 187
    Založeno: 6. 5. 2015 14.00
    Příspěvků: 9067
    # 19. 9. 2010 15.25 | Odpovědět
  9. WuZaTai
    Neregistrovaný
    # 20. 9. 2010 17.40 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.6.10
    OK vyzkouším a díky :)
  10. WuZaTai
    Uživatel

    avatar
    Věk: 36
    Založeno: 9. 6. 2010 20.47
    Příspěvků: 7
    # 20. 9. 2010 17.47 | Odpovědět Windows Vista Chrome 6.0.472.62
    no takže jsem chtěl teď vlést na chat vyplním login, heslo, KLIK, otevře semi okno se zadáním hesla do místnosti, takže zadám a bác, přesměruje mě to na stránku vsevjednom a do chatu mě to nepustí

    Tak fajn, zkusím z administrace chatu tady na vsevjednom a bác, totéž :)
    (jak firefox, tak chrome)


    EDIT: místnost jsem musel odemnkout aby mě to tam pustilo :)

  11. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 30
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 21. 9. 2010 0.42 | Odpovědět Ubuntu 10.04 Firefox 3.6.10
    No jistě, když je místnost zamknutá, tak ti, kteří v ní jsou, v ní zůstanou, ostatní to tam nepustí.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  12. franta678
    Uživatel

    Věk: 32
    Založeno: 19. 1. 2011 20.30
    Příspěvků: 1
    # 20. 1. 2011 23.35 | problem s chat | Odpovědět Windows 7 MSIE 8.0
    v miestnosti sa neda pisat pise mito
    You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'OR `sepot_komu`= OR `sepot_komu`='') ORDER BY `id_mes` DESC LIMIT 30' at line 1
  13. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 30
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 20. 1. 2011 23.43 | Odpovědět Ubuntu 10.10 Firefox 3.6.13
    Napište prosím víc informací...

    Jaká místnost, jste přihlášen anonymně, nebo pod svým účtem, kde přesně to píše?

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  14. Lavender_VanAcker
    Uživatel

    Věk: 28
    Založeno: 4. 1. 2013 15.29
    Příspěvků: 1
    # 5. 1. 2013 19.05 | RE: | Odpovědět Windows 7 Chrome 23.0.1271.97
    mne teraz píše to isté.. som prihlásená normálne pod svojím nickom a som v miestnosti hostinec
  15. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 30
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 5. 1. 2013 19.18 | Odpovědět Ubuntu Firefox 17.0
    Zkuste z místnosti odejít a zase vstoupit. Ten chat se někdy bude celý předělávat, teď už tam nic opravovat nebudu.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  16. Holly.M.Flores
    Uživatel

    avatar
    Věk: 30
    Založeno: 22. 10. 2013 16.04
    Příspěvků: 1
    # 22. 10. 2013 16.17 | Problémy s přihlášením do Chatu. | Odpovědět Windows 7 Chrome 29.0.1547.57
    Dobrý den,

    vytvořila jsem si účet, přihlásím se na vaše stránky a když se chci připojit do nějakého chatu chce to po mě zase přihlášení... Pak mě to tam přihlásí, ale jakmile kliknu na nastavení, nebo se pokusím něco odeslat.. opět mě to vyhodí na stránku s přihlášením.. Chtěla jsem se zeptat, čím to může být..

    Děkuji za odpověď.

1, 2 | Další

Fórum vsevjednom.cz -> Vševjednom.cz -> Problémy se službami -> Chat


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo devětset čtyřicet dva:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*


RSS tohoto tématu
Přihlášení: Login Heslo