Fórum vsevjednom.cz - Fórum vsevjednom.cz

Zpět na vsevjednom.cz

Fórum vsevjednom.cz -> Vševjednom.cz -> Problémy se službami -> Forum

  1. ankares
    Uživatel

    avatar
    Věk: 26
    Založeno: 12. 4. 2006 18.37
    Příspěvků: 275
    # 26. 5. 2010 16.44 | Stránkování | Odpovědět Windows 7 Opera 9.80
    Na fóru kde je stránkovaní a jsou tam texty nejnovější, nejstarší, novější a starší. Problém je ,že tyto texty jsou prohozeny.

    Off topic napsal:
    Používám Operu 10.53

  2. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 30
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 26. 5. 2010 16.56 | Odpovědět Ubuntu 10.04 Firefox 3.6.3
    Kde přesně se to tak ukazuje?

    A ta Opera to nemá tak blbě posílat, jsou tam obě verze:
    Opera/9.80 (Windows NT 6.1; U; cs) Presto/2.5.24 Version/10.53

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  3. ankares
    Uživatel

    avatar
    Věk: 26
    Založeno: 12. 4. 2006 18.37
    Příspěvků: 275
    # 26. 5. 2010 19.29 | Odpovědět Windows 7 Opera/10.53
    http://forum.vsevjednom.cz/tema/6206-hodne-nametu-na-nove-sluzby
    Když dám nejstarší tak mám ve skutečnosti nejnovější

  4. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 30
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 26. 5. 2010 19.57 | Odpovědět Ubuntu 10.04 Firefox 3.6.3
    Ne, to není pravda, odkazuje to na http://forum.vsevjednom.cz/tema/6206-hodne-nametu-na-nove-sluzby/30, a to je správně, to je třetí stránka.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  5. Pan Reklama
    Reklama

    Reklama
    Věk: 260
    Založeno: 13. 1. 2005 18.54
    Příspěvků: 8116
    # 26. 5. 2010 19.57 | Odpovědět
  6. ankares
    Uživatel

    avatar
    Věk: 26
    Založeno: 12. 4. 2006 18.37
    Příspěvků: 275
    # 27. 5. 2010 14.57 | Odpovědět Windows 7 Opera 10.53
    ano ale na 3. stránce jsou nejnovější příspěvky ne nejstarší

  7. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 30
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 27. 5. 2010 17.30 | Odpovědět Ubuntu 10.04 Firefox 3.6.3
    Aha, už chápu :).

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  8. jendyss1
    Uživatel

    avatar
    Věk: 43
    Založeno: 18. 7. 2009 9.01
    Příspěvků: 24
    # 27. 5. 2010 21.17 | Smail....... | Odpovědět Windows XP Firefox 3.6.3
    Zdar.Nejdou mi smailíci....nereagují na klik...netuším,kde je problém...díky za info........ http://fishing-simulator2.websnadno.cz


    Jsme tu, abychom se učili, ne poučovali
  9. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 30
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 28. 5. 2010 12.53 | Odpovědět Ubuntu 10.04 Firefox 3.6.3
    Už je to v pořádku. V souvislosti s posledními úpravami a opravami fór jsem musel dělat docela brutální zásahy do kódu, takže mi sem tam něco unikne.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  10. Tereza
    Neregistrovaný
    # 19. 2. 2011 17.58 | Podkategorie | Odpovědět Windows XP Firefox 3.6.13
    Dobrý den, vlastním fórum, kde chci vytvořit v kategorii podkategorii. Vyplním název a popis, kliknu na vytvořit ale zobrazí se mi tam upozornění, kde mi to píše, že musím vyplnit název. Nevíte co s tím? Předem děkuji za odpověď.
  11. Tereza
    Neregistrovaný
    # 19. 2. 2011 18.13 | Podkategorie | Odpovědět Windows XP Firefox 3.6.13
    Tereza napsal:
    Dobrý den, vlastním fórum, kde chci vytvořit v kategorii podkategorii. Vyplním název a popis, kliknu na vytvořit ale zobrazí se mi tam upozornění, kde mi to píše, že musím vyplnit název. Nevíte co s tím? Předem děkuji za odpověď.

    Aha, už jsem na to přišla. Promiňte že jsem otravovala...
  12. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 30
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 19. 2. 2011 18.37 | Odpovědět Ubuntu 10.10 Firefox 3.6.13

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  13. tircapo
    Uživatel

    avatar
    Věk: 48
    Založeno: 21. 11. 2009 22.56
    Příspěvků: 45
    # 25. 11. 2011 0.13 | registracia/heslo | Odpovědět Windows 7 Firefox 8.0
    Mám otázku: Vytvoril som si fórum č. 6284 v ktorom sa manželka zaregistrovala po vyplnení formulára s e-mailom na ktorý jej malo prísť prihlasovacie heslo, ale žiaľ žiadne jej nedošlo. Ale ak vojdem do fora a sekcie UŽIVATELÉ tak mi ju tam zobrazuje. Robíme niečo zlé?
  14. tircapo
    Uživatel

    avatar
    Věk: 48
    Založeno: 21. 11. 2009 22.56
    Příspěvků: 45
    # 26. 11. 2011 13.18 | RE: registracia/heslo | Odpovědět Windows 7 Firefox 8.0
    Vedeli by ste mi už prosím odpovedať na vyššie uvedenú otázku? Skúšali sa zaregistrovať aj iní a im to absolútne nešlo. Po odoslaní údajov ich vyhodilo do hlavnej stránky bez akého koľvek oznamu. Ďakujem.
  15. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 30
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 2. 12. 2011 0.54 | Odpovědět Ubuntu 10.10 Firefox 3.6.24
    Nyní to již bude ve fóru opět vypisovat správné chybové hlášky, pokud se registrace nezdaří.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting

Fórum vsevjednom.cz -> Vševjednom.cz -> Problémy se službami -> Forum


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo sto šedesát devět:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*


RSS tohoto tématu
Přihlášení: Login Heslo