Fórum vsevjednom.cz - Fórum vsevjednom.cz

Zpět na vsevjednom.cz

Fórum vsevjednom.cz -> Vševjednom.cz -> Ostatní -> Rozlišeni

  1. ankares
    Uživatel

    avatar
    Věk: 26
    Založeno: 12. 4. 2006 18.37
    Příspěvků: 275
    # 1. 6. 2009 19.00 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.10
    djlj napsal:
    Šířka webu byla změněna pro monitory s minimálním rozlišením 1024×768.

    Hip Hip

    Konečně TV program bude vypad tak jak by měl

    jo a mimochodem u toho TV Programu chybí levý menu a pokud tam není schválně tak pozadí toho programu vypadá s tím šedým sloupcem nějak divně

  2. Pan Reklama
    Reklama

    Reklama
    Věk: 262
    Založeno: 10. 8. 1997 7.37
    Příspěvků: 7434
    # 1. 6. 2009 19.00 | Odpovědět
  3. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 1. 6. 2009 20.26 | Odpovědět Ubuntu 9.04 Firefox 3.0.10
    Budu to ještě celý ladit, hlavně jsem to potřeboval konečně roztánhout, to menu tam nebude. Teď jak ten program byl jako dlouhá nudle, tak bylo strašný v něm něco najít. Budu taky ještě dělat takový ty časový zóny, aby to bylo přehlednější; jak bývá srovnanej program třeba ve 12, 15 a 20 hodin.
    Protože se obávám toho, že jsem byl zatím jen jedinej, kdo ten program používal .
    "Napojil" jsem na to před pár dny svou DVB-T kartu, a exportuju z ní EPG data.

    Zbytek webu taky ještě budu upravovat podle nové šířky.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  4. ankares
    Uživatel

    avatar
    Věk: 26
    Založeno: 12. 4. 2006 18.37
    Příspěvků: 275
    # 1. 6. 2009 21.01 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.10
    alles gute, ale přidal bych uplně nahoru průběh pořadu co právě běží takový to grafický znázornění viz. tv.sms.cz

  5. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 1. 6. 2009 22.09 | Odpovědět Ubuntu 9.04 Firefox 3.0.10
    Jojo, presne to mam v planu taky pridat. A pak budu samozrejme jeste postupne pridavat dalsi stanice. Ale protoze za to chcou vsichni penize, tak si musim nejak pomoct sam, a to tak, ze musim psat pro kazdou stanici spesl skript, protoze to beru primo z jejich webu :).

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  6. ankares
    Uživatel

    avatar
    Věk: 26
    Založeno: 12. 4. 2006 18.37
    Příspěvků: 275
    # 2. 6. 2009 17.00 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.10
    jo a ještě když už sme u tV programu na hlavní stránce je Právě teď v TV je to dobrý až na jeden detail např.pořadí v tuto chvíli je:
    Prima 15.45 Big Ben IV (4)
    Nova 16.05 Las Vegas: Kasino IV (5) W Stereo
    ČT2 16.10 Brána poznání: Muzea umění (4/7)
    ČT1 16.30 Kouzelná školka
    ČT1 17.00 AZ-kvíz
    Nova 17.00 Odpolední Televizní noviny
    ČT2 17.00 Brána poznání: Soukromá muzea
    ČT2 17.10 Brána poznání: Světový unikát v Ruprechtově
    ČT2 17.20 Brána poznání: Hudba prvočísel (3/3)
    ČT1 17.30 Chalupa je hra

    Nešlo by aby to bylo např. ČT1 podtím ČT2 pak Nova a nakonec PRima to by bylo co běží teĎ a znovu stejný pořadí co bude následovat např. Prima tam je jen jednou a to je co právě běží ale nikoliv co bude potom

  7. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 2. 6. 2009 23.46 | Odpovědět Ubuntu 9.04 Firefox 3.0.10
    Ono to ale neni razeno podle stanice, ale podle casu. Prima tam v tu dobu asi nic dalsiho nemela, co by se vlezlo do toho casu.

    Takze spis jen vypis televizi s tim, co jede ted, a vypis televizi s tim, co bude nasledovat?

    Jinak v TV programu uz funguje srovnani programu dle casu :).

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  8. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 3. 6. 2009 2.28 | Odpovědět Ubuntu 9.04 Firefox 3.0.10
    Už tam jsou proužky, během dne to ještě trochu víc zpřehledním - udělám mezi stanicemi předěly čárou, přidám loga televizí a oddělám ten pruh, co tam zůstal z menu.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  9. ankares
    Uživatel

    avatar
    Věk: 26
    Založeno: 12. 4. 2006 18.37
    Příspěvků: 275
    # 6. 6. 2009 10.57 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.10
    ted sem si všiml, že v tom TV programu není program až do konce dne, což si myslím že není moc dobrý, jelikož sem se chtěl podívat co bude např. v osm, ale program je jen do čtyř.

  10. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 6. 6. 2009 21.33 | Odpovědět Ubuntu 9.04 Firefox 3.0.10
    Od toho je nahoře odkaz "Celý den".

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  11. ankares
    Uživatel

    avatar
    Věk: 26
    Založeno: 12. 4. 2006 18.37
    Příspěvků: 275
    # 11. 6. 2009 8.59 | Odpovědět Windows Vista Firefox 3.0.10
    OK to chápu že to tam je, ae já dřív vyuříval jinej program, kde dyž sem najeů na uvodní stránku tak sem počítal že se podívám co je třeba večer v TV což tady se nezadaří a odkaz celý den funguje na principu funkce time() což ani do záložek mi neumožní odkaz uložit.

  12. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 12. 6. 2009 21.29 | Odpovědět Ubuntu 9.04 Firefox 3.0.10
    Odkaz na celý den už je pro každý den stejný... Je to tv.vsevjednom.cz/?dnes.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  13. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2059
    # 14. 6. 2009 1.30 | Odpovědět Ubuntu 9.04 Firefox 3.0.10
    A pokud je nastaveno jen zobrazování toho, co právě teď jede v tv (když tam jsou ty proužky), samo se to aktualizuje každou minutu.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting

Fórum vsevjednom.cz -> Vševjednom.cz -> Ostatní -> Rozlišeni


Tagy:


Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvěstě třicet devět:
*1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21**22*


RSS tohoto tématu
Přihlášení: Login Heslo