Fórum vsevjednom.cz - Fórum vsevjednom.cz

Zpět na vsevjednom.cz

Fórum vsevjednom.cz -> Vševjednom.cz -> Problémy se službami -> Počitadlo

  1. opilec
    Uživatel

    Věk: 30
    Založeno: 13. 4. 2008 15.04
    Příspěvků: 5
    # 29. 10. 2008 21.26 | Odpovědět Windows XP Opera 9.61
    na stránkách - opilec.hu.cz se mi objevuje vedle normálního počítadla i počet celkových přístupů
  2. djlj
    Administrátor

    avatar
    Věk: 31
    Založeno: 26. 12. 2004 22.32
    Příspěvků: 2073
    # 30. 10. 2008 1.42 | Odpovědět Windows XP Firefox 3.0.3
    Už to je v pořádku.

    Admin :)

    - kvalitní webhosting
  3. opilec
    Uživatel

    Věk: 30
    Založeno: 13. 4. 2008 15.04
    Příspěvků: 5
    # 30. 10. 2008 9.52 | Odpovědět Windows XP Opera 9.61
    deus ex machina? no každopádně problém vyřešen takže díky
  4. opilec
    Uživatel

    Věk: 30
    Založeno: 13. 4. 2008 15.04
    Příspěvků: 5
    # 30. 10. 2008 14.40 | Odpovědět Windows XP Opera 9.61
    ups, ted sem si vsim adminovo prispevku, kde je ten cervenajici se smajlik? :-) takze zadnej deus, diky
  5. vlado48
    Uživatel

    Věk: 49
    Založeno: 7. 2. 2019 8.37
    Příspěvků: 0
    # 25. 3. 2009 19.28 | Dotaz | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Dobrý den,mám na svém webu počítadlo a chtěla bych ho změnit,a to za vaše,tak bych jen ráda věděla, jestli si u nového počítadla můžu nastavit počáteční stav= počet návštěv,které zazanamenalo moje počítadlo dosud.Děkuji za odpověď .
  6. Pan Reklama
    Reklama

    Reklama
    Věk: 281
    Založeno: 10. 8. 1992 11.13
    Příspěvků: 2966
    # 25. 3. 2009 19.28 | Odpovědět
  7. vlado48
    Uživatel

    Věk: 49
    Založeno: 7. 2. 2019 8.43
    Příspěvků: 0
    # 25. 3. 2009 19.28 | Dotaz | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Dobrý den,mám na svém webu počítadlo a chtěla bych ho změnit,a to za vaše,tak bych jen ráda věděla, jestli si u nového počítadla můžu nastavit počáteční stav= počet návštěv,které zazanamenalo moje počítadlo dosud.Děkuji za odpověď .
  8. mayerka
    Uživatel

    Věk: 49
    Založeno: 7. 2. 2019 7.47
    Příspěvků: 0
    # 25. 3. 2009 19.28 | Dotaz | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Dobrý den,mám na svém webu počítadlo a chtěla bych ho změnit,a to za vaše,tak bych jen ráda věděla, jestli si u nového počítadla můžu nastavit počáteční stav= počet návštěv,které zazanamenalo moje počítadlo dosud.Děkuji za odpověď .
  9. terka
    Uživatel

    Věk: 49
    Založeno: 4. 2. 2019 17.16
    Příspěvků: 0
    # 25. 3. 2009 19.28 | Dotaz | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Dobrý den,mám na svém webu počítadlo a chtěla bych ho změnit,a to za vaše,tak bych jen ráda věděla, jestli si u nového počítadla můžu nastavit počáteční stav= počet návštěv,které zazanamenalo moje počítadlo dosud.Děkuji za odpověď .
  10. Daveedko22
    Uživatel

    Věk: 49
    Založeno: 4. 2. 2019 17.19
    Příspěvků: 0
    # 25. 3. 2009 19.28 | Dotaz | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Dobrý den,mám na svém webu počítadlo a chtěla bych ho změnit,a to za vaše,tak bych jen ráda věděla, jestli si u nového počítadla můžu nastavit počáteční stav= počet návštěv,které zazanamenalo moje počítadlo dosud.Děkuji za odpověď .
  11. mitkoll
    Uživatel

    Věk: 49
    Založeno: 4. 2. 2019 19.17
    Příspěvků: 0
    # 25. 3. 2009 19.28 | Dotaz | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Dobrý den,mám na svém webu počítadlo a chtěla bych ho změnit,a to za vaše,tak bych jen ráda věděla, jestli si u nového počítadla můžu nastavit počáteční stav= počet návštěv,které zazanamenalo moje počítadlo dosud.Děkuji za odpověď .
  12. mitkoll
    Uživatel

    Věk: 49
    Založeno: 4. 2. 2019 19.18
    Příspěvků: 0
    # 25. 3. 2009 19.28 | Dotaz | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Dobrý den,mám na svém webu počítadlo a chtěla bych ho změnit,a to za vaše,tak bych jen ráda věděla, jestli si u nového počítadla můžu nastavit počáteční stav= počet návštěv,které zazanamenalo moje počítadlo dosud.Děkuji za odpověď .
  13. Wert44
    Uživatel

    Věk: 49
    Založeno: 4. 2. 2019 19.19
    Příspěvků: 0
    # 25. 3. 2009 19.28 | Dotaz | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Dobrý den,mám na svém webu počítadlo a chtěla bych ho změnit,a to za vaše,tak bych jen ráda věděla, jestli si u nového počítadla můžu nastavit počáteční stav= počet návštěv,které zazanamenalo moje počítadlo dosud.Děkuji za odpověď .
  14. mitkolll
    Uživatel

    Věk: 49
    Založeno: 4. 2. 2019 19.19
    Příspěvků: 0
    # 25. 3. 2009 19.28 | Dotaz | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Dobrý den,mám na svém webu počítadlo a chtěla bych ho změnit,a to za vaše,tak bych jen ráda věděla, jestli si u nového počítadla můžu nastavit počáteční stav= počet návštěv,které zazanamenalo moje počítadlo dosud.Děkuji za odpověď .
  15. Wert44
    Uživatel

    Věk: 49
    Založeno: 4. 2. 2019 19.19
    Příspěvků: 0
    # 25. 3. 2009 19.28 | Dotaz | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Dobrý den,mám na svém webu počítadlo a chtěla bych ho změnit,a to za vaše,tak bych jen ráda věděla, jestli si u nového počítadla můžu nastavit počáteční stav= počet návštěv,které zazanamenalo moje počítadlo dosud.Děkuji za odpověď .
  16. mitkoll
    Uživatel

    Věk: 49
    Založeno: 4. 2. 2019 19.20
    Příspěvků: 0
    # 25. 3. 2009 19.28 | Dotaz | Odpovědět Windows XP MSIE 6.0
    Dobrý den,mám na svém webu počítadlo a chtěla bych ho změnit,a to za vaše,tak bych jen ráda věděla, jestli si u nového počítadla můžu nastavit počáteční stav= počet návštěv,které zazanamenalo moje počítadlo dosud.Děkuji za odpověď .

Fórum vsevjednom.cz -> Vševjednom.cz -> Problémy se službami -> Počitadlo


Do fóra nemůžete psát. Vaše IP je v internetových černých listinách označena, že rozesílá spam. Kontaktujte svého poskytovatele internetu pro více informací a aby to vyřešil.
RSS tohoto tématu
Přihlášení: Login Heslo